El FC Andorra supera l'Atlètic d'Escaldes (2-0) en el primer partit a l'Estadi Nacional

El FC Andorra segueix sense conèixer la derrota en aquesta pretemporada i aquest diumenge s'ha imposat per 2 a 0 a l'Atlètic d'Escaldes. Els tricolors s'han estrenat a l'Estadi Nacional, en un partit força espès que s'ha trencat als darrers cinc minuts amb els gols de Carlos Martínez i Ruben Bover.

L'equip dirigit per Eder Sarabia debutava aquesta pretemporada a l'Estadi Nacional amb prop de 200 persones a les graderies. Enfront, un Atlètic d'Escaldes que s'ha tancat darrere buscant fer mal al contracop.

La principal novetat de l'Andorra a l'onze ha estat Eric Cañete del juvenil del Gimnàstic Manresa. Els primers 45 minuts el més actiu ha estat Manu Nieto. El davanter ha disposat de l'opció més clara per obrir la llauna al minut 17, tot i trobar-se amb les mans d'Àlex Ruiz.

El to físic de l'Andorra s'ha fet notar a partir del minut 25 amb un equip més rodat. Tot i això, la primera part ha acabat sense gols. La segona meitat ha estat una desfilada de canvis per a tots dos equips i els d'Eder Sarabia avisaven amb un cop de cap de Sergio Molina.

El partit era espès i travat, però als darrers minuts una jugada vertical de Marc Fernández la convertia en gol Carlos Martínez a boca de canó. Tres minuts més tard, al 88, Ruben Bover feia una meravella a pilota aturada per posar el 2 a 0 definitiu.

L'Andorra segueix amb pas ferm aquesta pretemporada amb 4 victòries i 1 empat. Els tricolors encara disputaran un parell d'amistosos més contra el Lleida Esportiu i el Sabadell abans de l'inici de lliga el 29 d'agost a l'Estadi Nacional contra el Linares.

Imatges: Andreij Cristancho