El FC Andorra supera al Balaguer (2-0) amb Gabri i Jorquera a la grada

El Futbol Club Andorra ha sumat els tres punts contra el Balaguer en el darrer partit de l'any a Borda Mateu. Ruben, amb un golàs de volea al primer temps, i Ludo, a un minut per al final, han fet els gols dels tricolors. Gabri i Jorquera, que tot apunta que es faran càrrec de l'equip quan es tanqui l'acord amb el grup Kosmos de Gerard Piqué, han seguit el partit des de la grada.

L'Andorra ha sortit endollat des de l'inici contra el cuer i s'ha posat el partit de cara al minut 23. Ruben ha engaltat una volea amb l'esquerra que ha tocat el pal abans d'arribar a la xarxa. Segon gol per al migcampista mallorquí amb la samarreta tricolor. Tacón podia haver ampliat la renda abans del descans, però el seu xut de falta ha sortit desviat per poc.

Les ocasions s'han succeït durant la segona part. Betriu posava a prova el porter del Balaguer amb una falta sobre la frontal. Tacón, novament, xutava desviat després d'una bona jugada personal. Al minut 64 reapareixia Ludo després d'una llarga lesió. L'equip de Richard Imbernón ha continuat perdonant, com en aquesta clara ocasió d'Àlex Martínez per la banda esquerra. Ja a les acaballes el col·legiat anul·lava aquest gol d'Emili Garcia per fora de joc. Poc després una assistència de Ruben a Ludo acabava amb el 2 a 0 definitiu.

El darrer partit de l'any a Borda Mateu ha tingut com a espectadors Gabri i Albert Jorquera, la parella de tècnics que Gerard Piqué vol que es facin càrrec de la banqueta. Els socis tindran la darrera paraula a l'assemblea del proper 29 de desembre.

Imatges: Kevin Ribeiro