El FC Andorra tanca la lliga amb derrota contra el Linense (3-1)

Els d'Eder Sarabia, amb moltes novetats a l'onze inicial, s'han vist superats per l'encert local.

Darrer partit de lliga i derrota del FC Andorra al camp del Linense. Els andalusos han sortit molt endollats, ja que una victòria els garantia la salvació. Per contra, els tricolors han sortit amb els menys habituals i això s'ha notat en el ritme. Al minut 15, Leandro ha avançat els locals amb un xut ras al primer pal que ha sorprès Josele. Vuit minuts més tard, Coulibaly ha fet el segon amb un xut dins de l'àrea petita.

Poc abans del descans, David Martin ha retallat diferències en aprofitar un mal refús del porter en una centrada lateral, 2 a 1. Els d'Eder Sarabia han intentat portar la batuta del joc, però no s'han trobat còmodes i al 69, Jesús Muñoz ha fet el tercer i definitiu. Al final, 3 a 1.

Els tricolors tanquen la lliga amb el lideratge i l'ascens al sarró i ara només hauran de disputar la final de la 1RFEF contra el Racing de SantaNder divendres vinent a Galícia.

Informa: Joel Romero - Joan López
Imatge cedida: FC Andorra