El FC Andorra torna a casa després de la derrota i ja prepara el següent partit a Las Palmas

L'Andorra es va endinsar dissabte a Gijón en el que l'espera a Se

L'Andorra es va endinsar dissabte a Gijón en el que l'espera a Segona Divisió. Davant 20 mil aficionats, l'equip no va ser capaç de desplegar el seu joc, víctima de la pissarra de "Pitu" Abelardo

Amb l'ànim una mica decaigut, el FC Andorra va marxar de Gijón després del partit i va arribar a Barcelona a quarts d'una de la matinada. Els jugadors van agafar un autobús i han descansat a la Ciutat Comtal, on han entrenat aquest diumenge al matí, i a la tarda aniran cap a Andorra. No han tingut tanta sort amb el proper desplaçament, que fins i tot serà fora de la península Ibèrica, a les illes Canàries.

Aquest dissabte l'Andorra es va acabar convertint en el convidat de pedra en la festa de presentació de l'Sporting davant els seus aficionats. Algunes errades de jugadors importants en el projecte, com LizoainPetxarroman, van acabar decantant el partit. Després del partit, Sarabia es mostrava comprensiu, però tenia molt presents aquestes accions. "L'altre dia Raúl va sortir amb una jugada de punys i valenta i ens va ajudar moltíssim. Avui no sé què ha passat, però no ha mesurat bé i ens han fet el gol. L'altre dia, a la segona part , Petxa va fer un partit defensiu espectacular i avui en la primera jugada no mesura bé i ens fan l'1 a 0. Cal treballar-ho perquè el repte que tenim és preciós".

Abelardo els va agafar la matrícula, sense precipitar-se i fixant un home sobre Aguado tot el partit. Caldrà buscar alternatives, però sempre seguint fidels a l'estil de joc.

El partit contra Las Palmas es jugarà el dilluns 29 a les 10 de la nit, hora andorrana.

Informa i imatge: Cesc Sanjuan