El FC Andorra treballa en la Borda Mateu com a futur estadi

www.andorradifusio.ad

La Borda Mateu és l'opció escollida pel FC Andorra com a futur estadi. El club treballa en els terrenys de Santa Coloma amb una concessió de més de 40 anys i la possibilitat d'incloure una zona comercial amb botigues, un supermercat i restauració.

L'enigma del futur estadi del FC Andorra podria estar resolt. Una vegada descartat Prada de Moles, l'opció és la Borda Mateu. El club ho ha decidit i ara només cal posar-se d'acord amb la propietat, ja que tot es troba en un punt molt embrionari. 

El terreny colomenc compleix tots els requisits perquè disposa d'una superfície superior als 40.000 metres quadrats i està situat al centre del país. Tots aquests elements han decantat la balança i els tricolors treballen per demanar una concessió a més de 40 anys per edificar la infraestructura que serviria de substitut de l'Estadi Nacional.

Per donar rendibilitat al projecte es vol explotar la zona comercialment amb la inclusió d'un supermercat, botigues, restaurants i un pàrquing. Això permetria garantir una viabilitat econòmica més enllà dels dies de partit. Sobre la taula també hi ha l'opció d'aprofitar l'estadi com a espai multifuncional, però sembla difícil tenint en compte el projecte del Comunal plantejat pel Govern.

Ara s'entrarà en un període de negociacions entre tricolors i propietat per delimitar els anys i el preu. A més, també caldria modificar el pla d'urbanisme de la parròquia i una de les solucions seria declarar el projecte d'interès nacional.

Informa: Joel Romero
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Continua estable el turista que va patir un accident a Arinsal Acord entre la Cambra de Comerç i l'ACA per reforçar la formació de pilot de drons