El FC Andorra trenca la mala ratxa davant l'Sporting de Gijón (1-0)

Victòria balsàmica del FC Andorra a casa contra l&#

Victòria balsàmica del FC Andorra a casa contra l'Sporting de Gijón amb un solitari gol de Sinan Bakis de penal. Els tricolors trenquen una ratxa de cinc derrotes consecutives, en un partit marcat per la intervenció fins a quatre vegades del VAR.

El FC Andorra ha tornat a guanyar un mes i mig desprès. La intervenció del VAR ha estat clau en el partit contra l'Sporting de Gijón, ja que l'àrbitre ha hagut de revisar fins a quatre accions decisives. La primera, al minut 27, el gol d'Almpanis a la sortida d'un córner, que ha invalidat per falta. Els d'Eder Sarabia han completat una gran primera meitat, on han pogut marxar per davant en repetides ocasions, però al descans, 0 a 0.

Els asturians han ajustat coses, i al 62, novament, el VAR ha anul·lat un gol de Zarfino per fora de joc en una jugada d'estratègia. La polèmica ha continuat, i al 74 han deixat sense efecte un penal a Germán Valera per una falta prèvia. Quatre minuts més tard, l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha assenyalat penal a Sinan Bakis. El davanter turc s'ha encarregat de transformar-lo al 81 fent el novè gol de la temporada. A les acaballes, Nico Ratti ha salvat la victòria amb una aturada de mèrit. Al final, 1 a 0, i els tricolors sumen el desè triomf del curs.

Imatge cedida: FC Andorra