FC Encamp i Ranger's disputaran la final de la Supercopa de futbol sala

En futbol sala, l'Encamp i el Ranger's s'enfrontaran aquesta tarda de diumenge en la final de la Supercopa. El campió de lliga i el campió del Canut es veuran les cares en el primer títol de la temporada.

L'Encamp va superar en la primera semifinal una renovada Unió Esportiva Santa Coloma. Els colomencs van avançar-se per partida doble, però la reacció encampadana va ser ràpida. Es va arribar al descans amb un ajustat 5 a 4 favorable al campió de lliga. Tot i això, la represa va ser clarament per als d'Àlex Carvalho, que van imposar-se per un 9 a 4.

En l'altra semifinal, el Ranger's va guanyar amb contundència l'Extremeña per 8 a 3. L'actual campió del Canut va mostrar-se molt sòlid i al descans ja manava per 5 gols a 2. El pas per vestidors va fer baixar una mica les pulsacions en un inici, però els darrers minuts van ser intensos amb 4 gols més.

Encamp i Ranger's disputaran la final avui diumenge a les set de la tarda al pavelló dels Serradells.

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

Primers entrenaments de Xavi Folguera al Club Vòlei Palma Eder Sarabia sobre el Mirandés: "Tindrem davant un rival agressiu, valent i que busca més la porteria rival que defensar la seva"