El FC Encamp supera el Ranger's (3-7) i es manté líder invicte a la Lliga Pantours

El Futbol Club Encamp es manté líder en solitari a la Lliga Pantours de futbol sala, després de superar el Ranger's per 3 a 7 en la vuitena jornada.

Els encampadans es van avançar amb dos gols als primers 10 minuts de joc, obra d'Albino i Carrillo. Ferré va retallar diferències per al segon classificat, però dos gols més de l'Encamp van fer pujar l'1 a 4 abans del descans. El Ranger's es va acostar amb dues dianes a l'inici de la represa, però el líder no es va deixar sorprendre i va ampliar la renda amb tres gols més, per acabar sumant la setena victòria en set partits.