El F.C.Andorra es complica la vida a Primera Catalana

El Futbol Club Andorra s'ha complicat molt la vida a primera catalana. L'equip de Justo Ruiz ha caigut avui a Aixovall contra el Torreforta per 1 gol a 3. Segons els marcadors de la jornada, l'Andorra podria entrar en zona de descens.

Al minut quatre el partit ja s'ha posat costa amunt per als tricolors, pilota centrada des de la dreta i Vieri, amb el cap, rematava ajustat al pal i feia el 0 a 1. Avui no era el dia perquè entrés la pilota, ni en una múltiple ocasió, ni en una combinació dintre de l'àrea, ni tampoc en jugades d'u contra u.

La falta d'encert de l'Andorra l'ha sabut aprofitar el Torreforta, que al minut onze de la segona part ha col·locat el 0 a 2, gràcies a un penal transformat per Ferri.

L'Andorra hauria pogut retallar diferències al minut 25, però en aquest cas Ilde Lima, que ha jugat molts minuts de davanter, tampoc no ha trobat porteria. Qui sí l'ha trobada de nou ha estat Ferri, que amb el seu segon gol posava el 0 a 3 a Aixovall.

L'Andorra només ha pogut retallar diferències a falta d'un quart d'hora de joc, quan Ilde Lima, a l'àrea petita, ha marcat, amb el taló, l'1 a 3 definitiu.

Informa / Imatge: Jordi Domingo