FEDA creu que el risc de talls energètics a la tardor i a l'hivern serà menor

www.andorradifusio.ad

El risc de talls energètics aquesta tardor i aquest hivern serà molt menor que fa uns mesos. Ho ha assegurat Albert Moles, director general de FEDA, que afegeix que hi ha plans de contingència per si fes falta.

En les properes setmanes FEDA revisarà els plans de contingència per si hi ha talls elèctrics a causa del conflicte d'Ucraïna. De totes maneres, creuen que el risc és baix, inferior al de fa un any. El director general de FEDA, Albert Moles, assegura que les "mesures que es van prendre d'estalvi i eficiència energètica sempre ajudaran. Tant que, si mai aquest risc hi és, ajudaran a gestionar-lo."

Un dels motius pels quals no hi ha hagut una situació conflictiva en aquest àmbit és que ha estat un hivern suau"Bàsicament per una baixa molt gran, tant de la demanda d'empreses, deguda a l'augment de preus, com d'estalvi, d'eficiència de gent que va deixar de gastar, i per un hivern que va ser relativament suau. I nosaltres, per sort, quan hi havia un problema a Espanya, ens connectàvem a França, i a l'inrevés", detalla el director de la parapública.

Moles ha constatat que s'ha d'aprofundir en un ús més eficient de l'energia.

Informa: Pere Moliné
Locució: Maria Vilariño

Comparteix:

50 multes per fer negoci amb pisos no registrats per a ús turístic Els càmpings pengen el cartell de complet durant el mes d'agost