ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

FEDA diu no al ràfting

www.andorradifusio.ad

La resposta de FEDA al comú de Sant Julià és ferma. L'activitat del ràfting de manera continuada no és assumible tècnicament. La manca d'aigua és la principal raó que esgrimeix per no poder abastar del cabal suficient per tirar endavant aquesta pràctica.

El llac d'Engolasters presentava aquest dijous a la tarda menys aigua que fa una setmana. La raó s'ha de buscar a Sant Julià de Lòria amb la pràctica del ràfting que s'ha desenvolupat durant la festa major.

FEDA té clar que no és assumible el ràfting entre abril i agost com reclamava dimecres passat el cònsol major, Josep Miquel Vila. No hi ha prou aigua. El director general Albert Moles, explica que "es necessita molta més aigua de la que realment arriba al llac. No ho veiem viable". 

La valoració d'Albert Moles va més enllà de la manca d'aigua. Econòmicament tampoc seria assumible. Diu que "uns dies l'impacte és petit, però fer-ho tot l'estiu de manera continuada, posa en dubte la capacitat de FEDA de tenir tarifes competitives a mig termini".

El ràfting durant la festa major de Sant Julià van atreure uns 300 usuaris i va ser una activitat molt elogiada pel comú lauredià. La seva continuïtat, però, sembla difícil.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi LInares 

Comparteix:

3.231.167.166