El Festival Internacional de Pallasses vol recuperar èpoques glorioses

www.andorradifusio.ad

Les pallasses tornen a treure el nas a Andorra la Vella en una nova edició, la novena, del Festival Internacional de Pallasses d'Andorra.

L'esdeveniment ha programat dotze espectacles el cap de setmana protagonitzats per dones. El primer, la Gala Pallassa, aquesta nit de dijous al Teatre Comunal, que donarà el tret de sortida a l'edició amb un mosaic de pallasses de diferents disciplines i països, acompanyades de la banda musical B.O.B.A.S. (Banda Orquestral Benèfica d'Actes Senzills). Fa un mes i mig que hi treballen.

La directora artística de la gala, Jimena Cavalleti, ha explicat que s'han escollit "números sense molta paraula" i esperen que el "riure surti generosa". Per la seva banda, la directora artística del Festival Internacional de Pallasses d'Andorra, Pepa Plana ha detallat que "és un festival amplíssim amb molts colors de pallasses" i la voluntat "és que vagi creixent".

Es faran espectacles al teatre, al carrer i, fins i tot, es crearà un podcast. El festival es va néixer l'any 2001 sent únic i amb l’objectiu de promocionar la presència femenina a les arts escèniques. Per cert, Pepa Plana visitarà aquest divendres el plató de la Rotonda per explicar més detalls del festival.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Catalunya busca reforçar els vincles amb Andorra a través de la nova delegació  HIFE operarà provisionalment les línies de la Seu i Lleida