El festival Ull Nu reuneix professionals internacionals del món audiovisual

www.andorradifusio.ad

El festival audiovisual d'Andorra Ull Nu aposta pels nous talents i la importància dels audiovisuals en les arts escèniques. Des de l'organització es mostren satisfets d'haver pogut organitzar la novena edició amb normalitat i de moment amb bona afluència. 

El procés de creació d'un documental sobre el Comapedrosa ha estat la primera xerrada d'aquest dissabte al matí en el marc del festival Ull Nu. 

El documentalista Colby Smith ha estat l'encarregat d'explicar com hi està treballant des de fa setmanes, basant-se en les seves anteriors experiències. 'He estat aquí tres setmanes i de moment la pel·lícula no està acabada. Així que també he decidit ensenyar altres treballs que he fet anteriorment. És maco poder establir contactes, explicar el meu procés i com treballo. El punt en comú de tot és la natura."

Una tasca que no ha estat senzilla, però que li ha permès descobrir la biodiversitat del país. Smith ha captat les imatges amb un dron i el seu mòbil, que li permeten moure's amb facilitat per la muntanya. Al centre de congressos també s'ha desenvolupat una taula rodona al voltant de la presència dels audiovisuals en les arts escèniques, posant en valor que cada vegada més s'aposti per aquests recursos als teatres.

Des de l'organització fan un bon balanç de la novena edició. Així ho constata l'Hèctor Mas, el director del festival. "Estem molt contents, per fi estem fent el format definitiu que volíem postpandèmia i això ens permet que la gent ho gaudeixi molt més i que la gent estigui al carrer".

L'esdeveniment, però, continua amb diferents activitats aquest dissabte i un diumenge dedicat al públic familiar. 

Informa: Roser Puigbò 
Imatges: Kevin Ribeiro 
Locució: Òscar Serrano

Comparteix:

Farina de teff importada d'Etiòpia, l'ingredient clau per al pa sense gluten de Canòlich Sant Julià de Lòria continua apostant per l'ampliació de l'abocador de la Rabassa