ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les finals a Grandvalira, un atropellament i les famílies nombroses, el més vist de la setmana

www.andorradifusio.ad

La inauguració de les finals de la Copa del Món a Grandvalira ha generat molta expectació. És una de les notícies més vistes a andorradifusio.ad. Un atropellament i la creació d'una associació per a famílies nombroses l'acompanyen al podi de les més consultades aquesta setmana.

Greu atropellament a l'avinguda Santa Coloma

Dimarts a la nit un home de 57 anys va patir un atropellament a l'avinguda Santa Coloma, a la capital. Per causes que es desconeixen, va perdre l'equilibri en sortir d'un local i va caure a la carretera. Un cotxe que circulava en sentit sud no va poder esquivar-lo i el va atropellar. La víctima va ser traslladada a l'hospital de Sant Pau de Barcelona amb traumatismes abdominal i toràcic greu. El seu pronòstic és reservat i es troba en observació pendent d'evolució.

Inaugurades les finals de la Copa del Món a Grandvalira

Una notícia força diferent del mateix dimarts al vespre s'ha colat també entre les informacions que més interès han generat els darrers dies. L'espectacular cerimònia d'inauguració de les finals de la Copa del Món d'esquí, a la pista Avet de Soldeu, va ser seguida en directe per molts espectadors, que també l'han volguda recuperar a través del web. Una baixada col·lectiva amb els colors de la bandera un mapatge que recorria els indrets més emblemàtics del país i un gran final de festa amb pirotècnia van celebrar que, per primer cop, les finals arribaven al Principat.

En marxa la creació d'una associació de famílies nombroses

La darrera proposta més consultada ha estat la possible creació d'una associació que agrupi les famílies nombroses. Tot i que encara treballen per poder-se constituir, ja s'han decidit alguns càrrecs provisionals mentre no se n'aprovin els estatuts. Demanen visibilitat i ajuts econòmics, com passa als països veïns. Es consideren famílies nombroses aquelles que tenen tres o més fills, les monoparentals amb com a mínim dos infants o les que tenen dos fills i un dels pares té algun tipus de discapacitat.

Informa: Judit Pedrós

Comparteix: