ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Fira del Llibre del Pirineu a Organyà, cita destacada per a editors i autors andorrans

www.andorradifusio.ad

Aquest cap de setmana els autors i editors andorrans tenen una cita a la Fira del Llibre del Pirineu a Organyà. Iñaki Rubio, Albert GinestàAlan Ward, que s'estrena, protagonitzen algunes de les novetats d'aquesta temporada. 

On van néixer les homilies d'Organyà és l'epicentre literari del Pirineu i és on aquest cap de setmana es reuneixen editorials i autors del territori. Andorra hi té un paper destacat amb il·lustradors com Xavier Casals i Carme Invernon, i set editorials que presenten títols nous per a l'ocasió abans d'arribar a les llibreries 

A la tarda serà el torn dels autors andorrans com Iñaki Rubio que presenta 'Pau de Gósol'  de l'Editorial ComanegraAlbert Ginestà que parla d'un univers de tres dones amb vides complexes a 'Quadern blau' (Culturàlia) i Alan Ward que treu la seva òpera prima 'La vall dels andosins' de Medusa que retrocedeix 2.000 anys al Pirineu en un moment de tensions polítiques que decidirà l’hegemonia mediterrània entre Roma i Cartago.

Altres títols que es promocionaran a la cita seran Llegendes d'Andorra d'Anem Editors amb Roser Carol i Àlvar Valls, Perdoneu les disculpes. Bru Noya i Txema Díaz-Torrent que alhora presentarà Shanghai-Andorra amb Joan Peruga.

A banda la fira servirà per parlar d'altres llibres al mercat com Les estrelles de Lilith de Laura Casanovas, guanyadora del Premi Carlemany.

La Fira del Llibre del Pirineu acull dos dies de presentacions amb quaranta novetats i esdeveniments que tindran la periodista Noemí Rodríguez com a conductora del programa.

Informa: Rosa Albech
Imatges: Editorials - Arxiu RTVA- XTVL

Comparteix: