Follets, fades i altres éssers mitològics d'Àngel Calvente habiten el Bosc Viu d'Ordino

www.andorradifusio.ad

El Bosc Viu d'Ordino s'ha convertit en un escenari habitat per follets, fades i éssers mitològics gràcies a l'escultor Àngel Calvente.

El Bosc Viu, a Ordino, ha acollit aquest dimecres la presentació de l'exposició "Arrels", un esdeveniment que ha convertit el paratge natural en un escenari habitat pet éssers mitològics de tota mena. "Després podem trobar el savi del bosc, que guarda els secrets de la natura més amunt, un rostre d'un personatge amb barba molt autèntic. Més amunt podem trobar unes gotes d'aigua fetes amb resina transparent, que tenen uns follets dins que són els que fan entremaliadures i fades, que són les que cuiden del bosc", detalla l'escultor, Àngel Calvente.

Calvente ha destacat que totes les obres estan elaborades amb materials no contaminants i ignífugs que no requereixen de cap mena de manteniment. D'altra banda, ha assegurat que amb el pas del temps totes les escultures quedaran totalment integrades al paisatge: "és un ciment especial que pesa un 30% menys, un material nou i que té la propietat que quan plou o neva es mullarà, però l'aigua tornarà a sortir. Això farà que els liquens arrelin a les peces i s'aniran integrant cada vegada més".

El projecte s'ha dut a terme en tres mesos i ha disposat d'una partida pressupostària de 42.000 euros.

Informa: Marc Riera
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix:

El Govern encarregarà al setembre el projecte de construcció d'un dic a la zona de l'esllavissada Comença la retirada de l'última zona amb cablejat aeri de fibra òptica, després del soterrament de tota la xarxa