Forfets de temporada més cars

Grandvalira apuja aproximadament un 5% totes les modalitats

Grandvalira apuja aproximadament un 5% totes les modalitats de forfet de temporada per a l'esquí alpí, si s'adquireixen abans del 30 de novembre. Passada aquesta data, l'augment de preu es dobla, fins al 10%. 

Grandvalira, Pal-Arinsal i Ordino-Arcalís obriran de l'1 de desembre fins al 7 d'abril. Un total de 129 dies i 20 caps de setmana. Aquest dimecres els residents ja podran adquirir els forfets. Com l'any passat, hi ha tres modalitats. L'Andorra Pass, que inclou l'accés il·limitat a totes les estacions. El Nord Pass, que dona accés a Pal-Arinsal i a Ordino-Arcalís i a dos dies d'esquí a Grandvalira, i el Mountain Pass, que permet la pràctica d'esports de neu alternatius.

Fins al 30 de novembre, l'Andorra Pass costarà 418 euros, dinou més que l'any passat. 440 euros per als nous clients. A partir de l'1 de desembre, aquests preus pujaran a 503 i 530 euros, respectivament. El Nord Pass tindrà un cost de 261 euros en Early Booking i 309 al desembre. Per als nous clients 275 i 325 euros. El Mountain Pass és l'únic que manté el preu de la temporada passada, 150 euros.

Per als no residents, que podien adquirir els forfets de temporada des de juliol, hi ha tres períodes habilitats: l'Early Booking fins al 30 de setembre, el Promo de l'1 d'octubre al 10 de desembre i l'endemà s'activa el període PVP fins a final de temporada. 

Informa: Redacció

Comparteix: