Les fortes pluges deixen carrers inundats a Sant Julià i un torrent desbordat a la zona de la Portalada

www.andorradifusio.ad

Les fortes pluges deixen carrers inundats a Sant Julià i un torrent desbordat a la zona de la Portalada. També han produït dos episodis d'esllavissades. Un, a la carretera de Juberri (CS-130) i l'altre, al pas alternatiu a la carretera de Fontaneda (CS-140).

La forta pluja que ha caigut a Sant Julià de Lòria les últimes hores, a estones acompanyada de calamarsa, està portant al límit els rius de la parròquia. De moment cap s'ha desbordat, però la situació es podria complicar les properes hores si continua plovent. Alguns carrers pateixen petites inundacions per la gran quantitat d'aigua que s'ha acumulat. On sí que hi ha hagut problemes és a la zona de la Portalada, a la carretera general 1, on membres del COEX i dels bombers treballen per reconduir l'aigua d'un torrent que s'ha desbordat i que ha obligat a tallar la carretera. Segons el ministre de Territori en declaracions a RTVA, la situació està controlada i si no plou més, es podria reprendre la circulació en poques hores. 

L'executiu també destaca dos episodis d'esllavissades, en aquest cas, però ja resolts. Per una banda, a la carretera de Juberri (CS-130) que ha estat tallada unes hores i, per altra, al pas alternatiu a la carretera de Fontaneda (CS-140).

El servei Meteorològic recorda que l'avís groc per tempestes s'allargarà fins ben entrada la matinada. Mobilitat recomana ser molt prudent en cas d'haver de desplaçar-se i consultar abans l'estat de les carreteres al seu lloc web (www.mobilitat.ad).

Informa: Sergi Cano/Judith Sàez / Òscar Serrano

Comparteix:

Joan Barrera vol millorar la mobilitat entre la Seu i Andorra 75% d'entrades venudes a l'inici del 39è Festival de jazz