Francesc Camp Torres i EMAP, guardonats per la contribució a la promoció turística

www.andorradifusio.ad

Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, l'Skal Club Andorra ha entregat quatre guardons a persones i entitats per destacar-ne la tasca en la promoció de l'oferta turística del Principat. El president de l'associació destaca que en els darrers anys hi ha hagut una gran afluència de visitants.

Per commemorar el Dia Mundial del Turisme, l'Skal Club d'Andorra ha guardonat professionals que, al llarg d'aquests anys, han destacat en la contribució de la promoció del turisme al país.

Un any més, els socis de l'Skal han escollit per votació els quatre guardonats. L'Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades ha obtingut el premi en la categoria d'Empresa estrangera. En Persona estrangera, la guardonada ha estat Maria Teresa Díaz Comas, vicepresidenta del comitè executiu mundial de l'Skal Internacional.

D'altra banda, EMAP, la societat que gestiona Vallnord Pal Arinsal, ha estat reconeguda com a Empresa del país per l'organització de les copes del món i els mundials de BTT. Finalment, l'exministre de Turisme, Francesc Camp Torres, ha estat reconegut en la categoria de Persona del país per la "tasca que ha desenvolupat durant vuit anys al capdavant del ministeri".

El president de l'Associació de Professionals del Turisme d'Andorra també ha remarcat que el principal objectiu és atraure el turisme de qualitat, tot i que admet que no sempre s'aconsegueix. Tot i això, destaca que en els últims anys hi ha hagut una gran afluència de visitants i que des de l'entitat seguiran treballant en el creixement del turisme.

Informa: Oliver Jaén-Sergi Cano
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

Farré qualifica el mandat de Laurèdia en Comú de quatre anys perduts L'Andart 2019 rep més de 160.000 visitants