Funcionant al 100 %

www.andorradifusio.ad

Naturland ha obert el 100 % del domini esquiable i totes les activitats de la cota 2.000. Gràcies als 45 cm acumulats celebren que podran obrir tot el domini esquiable i fer totes les activitats. Algunes, fins i tot, no les havien pogut estrenar fins ara. 

Arribar fins a Naturland era gairebé impossible, i ho ha pogut fer molt poca gent. La millor opció era refugiar-se a la borda. Tot i això, és la millor notícia de tota la temporada per al parc. A la cota 2.000 s'han acumulat 45 centímetres de neu. "Per fi podrem habilitar el 100% de la cota 2.000", celebrava el director de Naturalnd, Xavier Ajona.

La falta de neu ha fet minvar considerablement l'activitat i el públic de la cota 2.000. En canvi, a la cota 1.600 tot ha funcionat com s'esperava. La neu ha fet tancar les instal·lacions, però la temporada ha estat bona. Fins i tot, millor que l'anterior. 

"Les activitats de la cota 1.600 han anat bé, en alguns moments hem treballat, fins i tot, més que l'any passat. Ha estat un molt bon hivern. Al final, el plus de la neu, no és número molt gran en el còmput de tot l'any, però sí que afegeix un punt a l'hivern que trobarem a faltar"
Xabier Arjona, director general de Naturland

Una nevada que arriba tard, però arriba. Tot i així, es mantenen prudents i no asseguren que allarguin la temporada. Això sí, si es mantenen les previsions, totes les activitats podran estar obertes fins a Setmana Santa

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Compartint el món de l'escriptura La nevada més important de l'any