Gaymz farà un acte de protesta al Consell General

www.andorradifusio.ad

Diversos integrants del col·lectiu de defensa dels drets dels homosexuals, Gaymz, participaran en un acte de protesta el 24 de juliol al Consell General en la presa en consideració de la llei d'unions civils. Consideren que amb aquest projecte legal es tancarà la porta al reconeixement de la paraula matrimoni per definir les unions estables de parelles gais, fet que qualifiquen de discriminatori.

Els advocats impulsors de la recollida de signatures a favor del matrimoni gai i alguns responsables de Gaymz estaran presents en la votació de la presa en consideració de la llei d´unions civils que impulsa el grup parlamentari demòcrata. Estan en contra del que qualifiquen de mesura discriminatòria cap al col·lectiu homosexual.

A banda, des de GAYMZ s´ha impulsat una recollida de signatures a través de la xarxa d´abast mundial per expressar el descontent perquè Andorra no reconegui legalment com a matrimoni les parelles del mateix sexe. GAYMZ està en procés de convertir-se en una associació de defensa dels drets dels homosexuals que s'anomenaria DIVERSITY.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Educant els més petits amb la pesca Comença el cicle de concerts Cosmopòlit