Un gol de Casadesús al 94 dona la victòria i el liderat al FC Andorra

El Futbol Club Andorra és el nou lider del grup tercer de Segona B després de guanyar al Camp del Prat per 0 a 1. Aquest és el quart triomf consecutiu de l'equip de Gabri. El gol de la victòria l'ha signat Víctor Casadesús quan passaven quatre minuts del temps reglamentari.

Des de la derrota en el debut al camp de l'Espanyol B, el Futbol Club Andorra compta tots els partits per victòries. La de diumenge és d'aquelles que s'han hagut de patir de valent.

El Prat ja havia guanyat a Prada de Moles però al seu estadi encara era més difícil. Terreny de joc de dimensions reduïdes on era complicat trenar jugades. Malgrat no fer una bona primera meitat l'ocasió més clara ha estat per a Riverola, que enviava la pilota al pal en aquesta falta, després Forgas també estavellava la pilota a l'altre pal.

El Prat també ha gaudit d'ocasions força clares. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans. A la segona meitat, sobretot amb els canvis que ha introduït Gabri, s'ha vist un altre Andorra. Palanca i Casadesús han sumat en atac.

Conforme passaven els minuts més pressionava l'Andorra. Quan semblava que no era el dia ha arribat aquesta jugada al 94. Riverola centra i Casadesús toca mig d'esperó. La pilota arriba mansament al fons de la xarxa. Quart triomf consecutiu i lideratge.

La derrota ahir del Vila-real B contra el Barça B permet a l'Andorra ser líder. Els de Castelló tenen els mateixos punts. Tots dos equips s'enfrontaran diumenge vinent, en el primer partit cinc estrelles d'aquesta temporada a Prada de Moles.