Un gol de Casadesús manté líder l'Inter d'Escaldes

Una diana de Víctor Casadesús en la darrera acció del partit entre Inter d'Escaldes i UE Santa Coloma va permetre als escaldencs sumar un valuós punt per mantenir-se líders.

Els colomencs van avançar-se amb un gol de Wesley als primers minuts, però Genís Soldevila va fer l'empat abans del descans. El gol de Faysal al minut 70 semblava que donaria els tres punts als de Juan Velasco, però Casadesús va posar l'empat al marcador.

Sant Julià i Engordany van protagonitzar un duel amb un tram final de bojos. Tots els gols van arribar a la segona meitat i al minut 75, l'àrbitre va expulsar Valentin Rizzo i Daikha, quan el marcador era d'empat a 1. Els lauredians van marcar al 87, però els escaldencs van empatar al darrer minut amb Sebas Gómez. Al minut 97, Bakkari donava els tres punts als lauredians de penal.

L'Atlètic d'Escaldes va guanyar de manera contundent l'Ordino, per 3 a 0, amb gols d'Ivan Garrido, Àlex Martínez i Àlex Sánchez, tots a la segona part.

Per últim, el FC Santa Coloma va imposar-se al Carroi també per 3 a 0, amb un gran Jaime Grondona. El davanter segueix dolç i va anotar un doblet. Al darrer minut, Andreu Ramos va fer la sentència.