Golejada del FC Andorra davant el Lugo per recuperar el somriure (4-0)

Victòria contundent del FC Andorra davant el Lugo, per 4 a

Victòria contundent del FC Andorra davant el Lugo, per 4 a 0. Els doblets de Bakis i Bundu a la segona meitat han permès als tricolors sumar un nou triomf a casa i apropar-se al play-off d'ascens. La mala notícia ha estat la lesió de Bundu.

Sota l'atenta mirada de Gerard Piqué, els d'Eder Sarabia han tornat a mostrar tot el seu potencial ofensiu a casa. Tot i això, el Lugo ha estat el primer a generar perill amb una acció de Chris Ramos que ha salvat Nico Ratti.

Minuts més tard, Sinan Bakis també ha estat providencial evitant el primer sobre la línia de gol. Al descans, 0 a 0.

A la represa, Sarabia ha mogut la banqueta i al 69, l'equip ha trobat respostes amb l'acció de Jacobo que Mustapha Bundu convertia en el primer de la tarda.

El partit s'ha trencat i cinc minuts més tard, novament, Bundu feia el segon després d'aquesta meravella d'Héctor Hevel.

La festa ha seguit al 78 amb l'assistència de Bundu a Bakis per fer el tercer.

El davanter turc tenia gana i a pocs minuts del final s'ha tret de sobre el míssil a l'escaire per fer el quart i definitiu.

Els tricolors s'apropen al play-off d'ascens i ja sumen 24 punts en 16 partits.