El Govern i l'ACA, satisfets amb la projecció d'Andorra que suposa el Tour Auto

www.andorradifusio.ad

Tant des de Govern com des de l'Automòbil Club Andorra celebren la projecció del país que suposa esdeveniments com el Tour Auto. 

Amb actes com aquest es busca captar turisme al mateix temps que desestacionalitzar-lo. En aquest sentit, el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha detallat que al sopar de gala assistiran més de mil persones. 

Es tracta de gent que s'allotjarà al Principat, com també s'hi quedaran els equips participants en la competició així com mecànics i equips de suport. De fet, Torres ha assegurat que "els hotels d'Escaldes i Andorra la Vella estan tenint fortes ocupacions". 

Per la seva part, el president de l'Automòbil Club Andorra, Enric Tarrado, ha destacat que aquest esdeveniment servirà per demostrar que l'entitat està a disposició de la promoció d'Andorra i "continuarem treballant en aquest sentit". 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Aïda Pagès

 

Comparteix:

El Govern i el comú d'Andorra la Vella es contradiuen i continuen sense posar-se d'acord respecte al multifuncional Balanç positiu del Movlav que tanca amb bona participació