El Govern acorda encomanar el projecte de la desviació de Sant Julià de Lòria

Encomanada l'actualització del projecte del segon

Encomanada l'actualització del projecte del segon tram del túnel de Rocafort, de la desviació de Sant Julià de Lòria, a la UTE adjudicatària el desembre del 2004.

El projecte del desdoblament de la carretera ha quedat obsolet perquè hi ha noves construccions que han fet variar el traçat inicial. Cal reestudiar el disseny de les boques nord i sud del túnel. La desviació comprèn el traçat entre el pont del carrer Isidre Valls fins a la plaça Laurèdia, i preveurà un enllaç a nivell a l'alçada de la plaça Laurèdia, segons el Pla sectorial de noves infraestructures viàries.

El túnel es compon d'una part en excavació, i altra en fals túnel a cada boca. L'estudi acústic ha de servir per determinar la idoneïtat de construir els trams en fals túnel amb obertures laterals, o no, tenint en compte que l'entorn està urbanitzat i habitat. La redacció del projecte constructiu actualitzat i complet - que estarà enllestit la pròxima primavera - començarà quan s'hagin enllestit els estudis preliminars d'impacte acústic, mediambiental, paisatgístic i de prevenció de caiguda de blocs rocosos. El projecte permetrà determinar el cost i els terminis necessaris per finalitzar la desviació de Sant Julià de Lòria.

Informa: Redacció

 

Comparteix:

El Síndic rep a Casa de la Vall a una delegació de San Marino L'EFA aposta per col·laboracions publicoprivades en temes d'interès comú pels propers quatre anys