ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern i el Comú inicien les negociacions amb els propietaris perquè cedeixin les terres per on passarà el nou vial de la Massana

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana i el Govern ja treballen en el nou vial que ha de descongestionar el centre de la parròquia. S'està contactant amb els propietaris dels terrenys per on passarà la carretera i, de moment, els acords són satisfactoris. 

El nou i repensat vial de la Massana comença a fer les seves primeres passes i és que el Comú ja treballa des de fa setmanes a contactar amb els propietaris dels terrenys per on passarà la carretera que connectarà amb Ordino. Segons la cònsol major, les negociacions comunals van per bon camí i estan prou avançades. "Un dels veïns ja ha cedit tots els terrenys per fer l'eixample i amb els altres hem projectat reunions i la veritat és que sembla que s'hi avindran".

Tot plegat, una solució a llarg termini que ha de servir per a descongestionar el centre de la parròquia. "El comú l'únic que ha de fer és l'eixample del camí Ral que és el camí que actualment va des de la serra de l'Honor fins a la parròquia de Sant Antoni".

Mentrestant, es seguirà treballant en mesures transitòries que treguin vehicles de les hores punta com l'esglaonament de l'entrada a les escoles o l'eliminació de passos de vianantsMolné considera que amb el nou vial les congestions desapareixeran. "Els problemes els tenim en moments molt puntuals que són les 9 del matí i al vespre, quan tornen. Sí que crec que si hi ha dues alternatives, això facilitarà molt el trànsit".

Malgrat tot, la corporació reitera que els embussos no són una dificultat permanent i que se centren només en aquestes hores, que és quan es treballa més amb els agents de circulació. 

Informa: Òscar Serrano 
Imatges: David Moreno 
Locució: Neus Vila

Comparteix: