ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Govern descarta treballar amb Andorra Airlines i busca un operador internacional de prestigi per operar a l'aeroport de la Seu

www.andorradifusio.ad

El Govern no preveu treballar amb Andorra Airlines per portar vols regulars a l'aeroport de la Seu d'Urgell. Així ho ha assegurat el ministre Jordi Gallardo, que ha avançat que es busca un operador internacional de reconegut prestigi per obrir un projecte de llarg recorregut.

El Govern ha mantingut contactes preliminars amb Andorra Airlines, empresa interessada a operar des de l'aeroport de la Seu, en els quals se'ls ha informat que des de l'executiu es valora positivament la iniciativa però que no entra en els seus plans treballar amb ells, ha afirmat el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

El Govern havia iniciat contactes amb tres operadors internacionals abans de començar el projecte conjunt amb l'empresa Familiar, i ara s'obre el ventall a negociar amb més empreses que tinguin experiència i que operin amb els models d'avió que poden volar a la Seu.

Les primeres destinacions serien Madrid, París i Lisboa o, si no fos possible, Cascais.

Gallardo ha valorat positivament les millores que s'ha compromès a fer la Generalitat a l'aeroport en matèria de senyalització, il·luminació i una pista d'aterratge per a helicòpters, a més de la construcció d'hangars per llogar.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares-Arnau Teixidó

Comparteix:

35.175.212.130