Habitatge disposarà aquest setembre d'indicadors de referència per analitzar les zones amb més problemes de lloguer

www.andorradifusio.ad

El ministre de Territori i Habitatge recorda als sectors implicats en aquesta matèria, com ara l'Associació de propietaris de béns immobles, que el Govern està disposat a trobar solucions per facilitar la situació del mercat de lloguer i reitera que descarta liberalitzar-ho.

En aquest sentit, ha anunciat que al setembre disposaran d'indicadors de referència que permetran analitzar les zones que pateixen més tensió i problemes en l'oferta. A partir d'aquí s'aplicaran mesures per corregir la situació. 

Filloy considera molt positiva la iniciativa del comú d'Escaldes-Engordany de fer habitatges a preus assequibles gràcies a la col·laboració entre els sectors públic i privat.

Opina que "és evident que tothom ha de defensar els seus interessos i això no ens hi oposarem mai, però ara la funció que em toca fer és trobar el just equilibri entre les necessitats de les empreses relacionades amb l'habitatge i la realitat dels preus", que afecta directament a un gruix important de la població. 

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Ricard Tenza 

Comparteix:

Els apartaments turístics van rebre l'any passat el nombre màxim de sancions des de l'aprovació de la llei que regula el sector El sector del taxi tanca un estiu poc profitós tot i l'increment de turistes