ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

El Govern tanca la porta a una quota exclusiva per a monitors d'esquí

www.andorradifusio.ad

El Govern tanca la porta a crear quotes exclusives de monitors dins el paquet de necessitats de personal de les estacions d'esquí. Així ho ha comunicat als representants dels monitors, que lamenten sentir-se oblidats per part de les institucions.

No es faran quotes especifiques per als monitors d'esquí diferenciades de la resta de professionals que treballen cada any als camps de neu. I el mercat de treball es regularà sol, tal com s'ha fet fins ara. Aquestes van ser les respostes del ministeri d'Interior a les propostes que va presentar l'Associació Andorrana de Monitors d'Esquí en una reunió conjunta que es va fer dilluns, una reunió sense cap importància després que l'Executiu denegués modificar cap aspecte en aquest sector, ha explicat el president de l'Associació Andorrana de Monitors d'Esquí, Carles Iriarte.

Ara per ara, segons Iriarte, ja hi ha cinc monitors amb experiència al país que no tenen plaça assegurada i que estan inscrits al Servei d'Ocupació. Se'ls ha dit que no hi ha demanda de feina per part de les estacions.

Iriarte fa una crida perquè tots els monitors aturats s'apuntin al Servei d'Ocupació per demostrar quin és el gruix de treballadors que ara mateix no tenen cap possibilitat de treballar.

Informa: Òscar Serrano-Sílvia Mestre
Imatges: Xabier Moreira - Arxiu RTVA

Comparteix:

3.238.147.211