El Govern vol protegir els torrents més conflictius en cas de fortes pluges

www.andorradifusio.ad

Preocupació del Govern pels desbordaments i esllavissades dels darrers dies a causa dels forts episodis de pluja. A l'estiu analitzaran els torrents més conflictius per fer actuacions de prevenció que s'inclouran en els pressupostos del 2024 i 2025, augmentant les partides que hi havia hagut fins ara. 

El ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, ha constatat els problemes que han tingut amb les darreres precipitacions. "Tenim problemes a dalt a Juberri, també cap a Nagol i a la Peguera i seran punts que s'hauran d'analitzar a fons. Cap a la Massana hi ha un parell de sectors, que ja sabem quins són. Anyós, la sortida de la Massana i a baix als túnels també s'han de fer unes actuacions".

En aquest sentit, Ferré ha afegit que estan treballant en millorar aquestes i altres zones en cas que sigui necessari. "Quan tinguem els estudis finals avançarem si a Ordino, Encamp, Canillo o Andorra la Vella o Escaldes-Engordany també s'ha de fer una actuació, com per exemple als Vilars". Per això, ha afirmat que es faran aquestes actuacions "per tenir les carreteres netes i que els nostres ciutadans puguin circular amb tota seguretat".

Informa: Laura Cugat
Imatges: Albert Refart 

Comparteix:

La Cambra de Comerç viatja a Brussel·les per explicar els neguits sobre el futur acord d'associació Gairebé ple d'aprovats en els exàmens del BAC