ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Grandvalira acull 260.000 esquiadors per Nadal, un 2% menys que l'any passat

www.andorradifusio.ad

Grandvalira ha rebut durant les festes de Nadal una mitjana de 16.300 esquiadors diaris, una xifra lleugerament inferior a la de l'any passat. L'estació fa un balanç positiu dels serveis que s'han pogut oferir tenint en compte la manca de precipitacions. La previsió és poder obrir el sector de Canillo a final de setmana i enllaçar així els sis sectors amb uns 170 quilòmetres de superfície esquiable.

Del 22 de desembre fins al 7 de gener han passat per Grandvalira més de 260.000 esquiadors, uns 5.000 menys que l'any passat. La mitjana s'ha situat en prop de 16.300 esquiadors diaris, amb els dies 29 i 30 amb uns 24.000 esquiadors els que han tingut més afluència. Una mitjana diària que s'ha matingut com l'any passat, quan es van registrar 16.600 esquiadors, especifica Alfons Torreño, director general de Grandvalira.

Els operaris han treballat intensament en la producció de neu de canó, un total de 6.400 hores des de l'inici de la temporada, fet que ha permès obrir prop de 150 quilòmetres de superfície esquiable, sent la més àmplia del sud d'Europa.

Els responsables de l'estació es mostren satisfets amb les opinions dels clients sobre els serveis oferts, tot i la manca de precipitacions en forma neu. L'origen dels esquiadors ha estat principalment de destinacions pròximes, com Catalunya, Madrid, València i França, però també s'ha registrat un augment d'esquiadors provinents del Regne Unit i Rússia.

Amb un públic majoritàriament familiar, han treballat a ple rendiment els serveis de restauració i les escoles d'esquí, també ha tingut molt bona acceptació la festa de l'Abarset, on durant els vuit dies s'hi van aplegar unes 6.000 persones.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: