ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Grandvalira circuit acull una trobada de buguies

www.andorradifusio.ad

El Grandvalira circuit acull l'Ice Experience, la primera trobada lúdica de buguies sobre gel. Hi participen trenta pilots d'Andorra, Espanya i França. Tot i l'experiència de pilotatge, molts han rodat per primera vegada sobre aquesta superfície. Un cop dins la pista, no n'han volgut sortir.

Collar bé els claus per assegurar la tracció dels pneumàtics, cordar el cinturó... i a rodar! Ha estat la dinàmica que s'ha repetit al llarg de tot el matí al Grandvalira circuit. Avui s'hi ha organitzat l'Andorra Ice Experience, la primera trobada de buguies sobre gel.

Hi participen 30 pilots d'Andorra, Espanya i França, entre ells el resident Cyril Despres. El bon estat del circuit ha fet que les derrapades i l'anar d'una banda a l'altra en cada revolt fossin una constant. Tot i ser una trobada lúdica, l'esperit competitiu sempre hi treu el cap.

I és que per a molts dels pilots, amb experiència de pilotatge a la muntanya o al desert, el gel era tot un repte. La bona acollida de l'esdeveniment fa que l'organització vulgui repetir-lo l'any vinent, allargar-lo tot un cap de setmana i amb espai per a la competició.

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Sergi Pla

Comparteix: