Grandvalira Resorts aposta perquè l'aeroport pugui oferir un tercer vol setmanal a Madrid

www.andorradifusio.ad

Grandvalira Resorts aposta perquè l'aeroport d'Andorra-la Seu ofereixi una tercera connexió setmanal a Madrid. La raó és que és un mercat on inverteix i que pot ser atractiu. 

El Govern va demanar fa uns dies més implicació del sector turístic i empresarial per garantir el tercer vol amb Madrid i des de Grandvalira Resorts es veu amb molt d'interès aquesta possibilitat. L'executiu va reclamar que el sector havia de comprometre's a adquirir 1.300 bitllets.

El director general de Grandvalira ResortsJuan Ramon Moreno, afirma que seria interessant apostar pel tercer vol, ja que és un mercat pel que estan apostant des de l'estació. "Volem la tercera freqüència perquè és molt interessant. Madrid és un mercat on estem apostant i seria una molt bona notícia perquè obre una nova finestra."

La dificultat que preveuen és de caràcter tècnic i estan a la recerca de solucions. "Quan tu compres un vol has de donar la teva informació personal a Iberia o la companyia que sigui. Nosaltres no som capaços de tenir aquesta informació perquè no tenim la connexió amb Iberia. I això és el problema principal", ha explicat Moreno. Tot i això, estan buscant solucions temporals per poder duu a terme la connexió per a la temporada vinent.

Segons explica Moreno, es tracta d'un mercat interessant, on hi ha oportunitats de creixement.

Informa: Pere Moliné
Locució: Carles Alonso

Comparteix:

L'IPC avançat es manté a l'alça al febrer i se situa en el 7,5% L'aparcament del Parc Central 2 deixa de ser comunal