Grandvalira Resorts considera que l'anàlisi del consum energètic a les pistes s'hauria de fer a final de temporada

Un dia després que la FEDA fes publiques les dades de cons

Un dia després que la FEDA fes publiques les dades de consum energètic dels diferents sectors, Grandvalira Resorts considera que l'anàlisi s'hauria de fer a final de temporada i no cada mes. Segons l'informe, les estacions d'esquí van incrementar el consum energètic en un 17'2% degut a la manca de precipitacions i del mal estat de les pistes. 

Assegura que s'ha produït neu quan les condicions meteorològiques ho han permès. La temporada passada van produir més neu al novembre perquè així ho permetia el temps, mentre que al desembre la producció va ser inferior. Esmenten que aquest any ha estat al revés i per això s'ha registrat un increment al desembre respecte al mateix mes del 2021. 

Afegeixen que gràcies a aquest consum per produir neu, ha estat clau per tenir les bones les xifres d'ocupació hotelera per Nadal.

Finalment, destaquen que s'han aplicat plans d'estalvi d'energia als remuntadors gràcies a una ajustada planificació d'obertura en funció de les previsions d'afluència de visitants.

Informa: Redacció

Comparteix:

Sílvia Calvó assegura que no es podia reduir el consum elèctric de les estacions   6 milions perquè l'antiga Fàbrica Reig aculli l'ampliació de l'UdA