Gruixos de 25 centímetres que auguren una recuperació de la temporada d'esquí

www.andorradifusio.ad

L’anhelada nevada ha arribat. La neu va començar dissabte al vespre i ha deixat gruixos de més de 20 centímetres. Com sempre, però, la neu té dues cares, les afectacions a la mobilitat i l'alegria a les pistes d'esquí. A Grau Roig, l'afluència ha estat fluixa, però els que hi han anat han gaudit d'una molt bona jornada. 

Això ha generat afectacions de circulació a les parròquies altes. Per tant, es requereixen equipaments especials per a la mobilitat i sobretot circular amb precaució.

L’altra cara de la nevada, són les pistes. A Grau Roig, tot i que no hi havia gaire gent, perquè el dia no ha acompanyat, els esquiadors han gaudit d’una neu que trobaven a faltar. "Tots volíem que ja caigués la primera nevada per poder fer una mica de fora pistes", esmentava un esquiador.

La majoria, també, estan esperançats per a la resta de temporada. "Amb aquesta nevada espero que millori", comentava un altre esquiador. Els més atrevits deien que "la temporada anirà molt bé. Ja l'hem salvat". I alguns, fins i tot, creuen que aquesta neu s'allargarà, "durant un mes hi haurà bona neu".

En aquest sentit, s'espera que la nevada apropi més esquiadors a les pistes. 

Informa: Maria Lucena
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

El cap de setmana de la Marina i el Xavier després d'estrenar el vol des de Mallorca  Contiuen les rebaixes de gener amb les últimes compres per als qui tornen de vacances