Cap grup presenta esmena a la totalitat el pressupost

Cap grup parlamentari de l'oposició ha presentat una esmena a la

Cap grup parlamentari de l'oposició ha presentat una esmena a la totalitat al projecte del pressupost general per al 2024 del ministre Ramon Lladós.

És un fet que no passa des del 1994, un any després que el Consell General aprovés el seu reglament. Segurament, al seu moment, els consellers no en van presentar per no estar familiaritzats encara amb la reglamentació post Constitució. 

Tot i això, el pressupost és una llei que té un tràmit parlamentari especial i per aquest motiu el 6 de desembre es durà a terme un debat a la totalitat del projecte de llei. Serà un debat diferent al que estem acostumats d'esmenes a la totalitat, ja que l'iniciarà el Govern exposant els comptes i no les formacions que reclamen la redacció d'uns nous comptes. 

Pel que fa al debat, els grups tindran mitja hora per intervenció. I al final s'haurà de votar al final perquè el pressupost continuï el seu tràmit parlamentari. La setmana vinent el que quedaran fixades són la previsió d'ingressos i la despesa global màxima. Ha de permetre després ajudar a fer esmenes parcials a l'articulat del text.

Informa: Ariadna Guiu Vila

 

Comparteix:

Llum verd a l'aparcament del Falgeró Tor posa en relleu el paper de l'OSCE