L'habitatge centra el Judici dels Contrabandistes

www.andorradifusio.ad

Segueix la disbauxa al carrer per carnaval. Aquest diumenge, ha estat el torn del Judici dels Contrabandistes a Encamp. La sàtira s'ha resolt amb molta crítica per la composició del nou Comú i la problemàtica de l'habitatge.

Els cops i els crits s'acosten a la plaça dels Arínsols. Mireu-los! Són els contrabandistes. Un delicte flagrant i que, segons el senyor jutge i el senyor fiscal, mereix milers d'anys de presó i la guillotina. Però sembla que algú hi té alguna cosa a dir. És Jean Michel Rascagneres, que després de les eleccions sembla molt molest per no seguir al Comú. I qui també diu la seva són els acusats. 

 Tampoc han faltat crítiques als youtubers, com TheGrefg, pel judici de Vanessa Mendoza ni, per descomptat, a la cònsol major.

I després de l'absolució dels contrabandistes, toca celebrar-ho amb una botifarrada popular. Enguany han matat dos porcs i han repartit gairebé 3.000 racions. 

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Eric Escabias

 

Comparteix:

L'especulació, culpa dels youtubers, segons la Coordinadora Persecució policial a la CG-2 a més de 100 quilòmetres per hora