L’Hibernation comença a tot drap 

www.andorradifusio.ad

La sisena edició del festival de música electrònica Hibernation ha començat més fort del que els organitzadors s’imaginaven, amb 2.500 assistents el primer dels quatre dies. Esperen que les xifres augmentin durant el cap de setmana i celebren que cada vegada hi hagi més participants del país. 

La nova edició del festival Hibernation al Pas de la Casa ha arrancat superant les previsions d’assistents amb 2.500 participants el primer dia. Per aquest divendres s’han venut entre 3.500-4.000 entrades, amb un límit de 5.500. Unes vendes molt ben rebudes per l’organització, que esperen que es mantinguin o inclús s’incrementin durant el cap de setmana amb la possibilitat d’arribar a superar els visitants de l'edició anterior.

Cada any canvia la temàtica i la d’enguany se centra amb la tempesta, un concepte que els permet jugar molt amb les llums i els colors. A nivell d’espais, han consolidat la nova carpa que es va estrenar l’any passat, però aquest cop l’han ampliat amb l’objectiu d’aconseguir diferents ambients i estils de música. També estan funcionant molt bé les festes de dia, obertes a tothom. El cartell està format per una seixantena d’artistes que venen d’arreu del món. 

Els comerciants de la vila encampadana valoren molt positivament l’esdeveniment perquè dinamitza el Pas, que aquest cap de setmana té els hotels plens

Bona part del públic prové de França, però els organitzadors eS mostren satisfets amb la resposta del públic local. "Estem molt agraïts perquè cada cop hi ha més públic andorrà", assegura el director de promció del festival, Ricard Capdevila. Els assistents destaquen que la combinació de música electrònica enmig de les muntanyes nevades és tot un espectacle. 

El festival continuarà tot el cap de setmana i és que molts dels assitents han arribat aquest divendres justament per quedar-se tots els dies, unes llargues estades que impacten directament en l’hostaleria i la restauració de la parròquia. 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Sergi Esteves, nou secretari general del SEP En creixement constant