Hollywood portarà Andorra al cinema

www.andorradifusio.ad

Comença a Hollywood la preproducció d'una pel·lícula que té per títol i escenari "Andorra". Es basa en un llibre homònim, també americà, i escrit l'any 1997. En clau de thriller, explica les peripècies d'un home que es cansa del seu estil de vida per deixar-ho tot enrere i marxar a una versió fictícia del nostre país.

L'adaptació per a la gran pantalla de la novel·la de Peter Cameron, "Andorra", publicada l'any 1997, torna a estar sobre la taula dels despatxos de Hollywood. Ja ho va estar l'any 2013, quan es va filtrar que Jamie Bialkower, de la productora australiana Jump Street Films, en seria el responsable en companyia de Cargo Entertainment. En aquella ocasió, el mateix Cameron escrivia el guió cinematogràfic de la saga d'Alexander Fox, un home elegant que marxa dels Estats Units per començar una nova vida a la petita nació d'Andorra.

L'home està enamorat de dues dones: una australiana alta, rossa i amb un gos enorme; i la reservada i desconsolada filla de la matriarca del poble. Però tot canvia quan apareix un cadàver al port i la policia el converteix en el principal sospitós. Tota aquesta història s'havia de gravar entre Europa i Austràlia l'any passat, però el fet que es filtrés la informació i que no hi hagués cap director conegut, van aturar la producció.

Ara tot sembla estar més lligat i ja hi ha noms. Andorra farà el salt a la gran pantalla de la mà del director Fred Schepisi, conegut per les pel·lícules "Roxanne" o la "Casa Rusia" entre altres. També hi ha productor executiu: James Ivory. El rodatge tindrà lloc l'any vinent a diverses localitzacions d'Europa. El proper pas serà obrir el càsting en dates encara desconegudes.

Informa: Rubén Carcellé

Comparteix:

La Fira de la Tapa a Andorra la Vella neix per donar a conèixer la gastronomia del país La construcció d'un parc aquàtic a la capital podria començar en breu