Homenatges i sorpreses en el concert dels Petits Cantors en benefici de l'escola de Meritxell

www.andorradifusio.ad

El concert de Nadal que el Cor dels petits cantors fa en benefici de l'Escola Especialitzada de Meritxell tindrà un any més algunes sorpreses. El recital que es farà aquest divendres inclourà homenatges a grans intèrprets desapareguts fa poc com la soprano Montserrat Caballé o Charles Aznavour. Com és habitual el concert tornarà a tenir el toc internacional amb la interpretació de temes de compositors i autors de diferents països.

Per cinquè any consecutiu el Cor dels petits cantors farà el concert de Nadal en benefici de l'Escola Nostra Senyora de Meritxell que aquest any també té la col·laboració dels treballadors de Vall Banc.

En les dues edicions anteriors, la recaptació s'havia destinat íntegrament al projecte d'activitats d'equinoteràpia del centre; enguany, i tenint en compte la diversitat de canvis arran de l’aplicació del nou model d’atenció integral centrat en la persona, la recaptació es destinarà a una iniciativa formulada per les persones ateses, ha explicat la presidenta de la junta, Pilar Díez.

En la part musical la directora artística del cor, Catherine Metayer, ha explicat que el concert d’enguany seguirà la línia que es va encetar l’any passat, pensant a generar una connexió constant amb el públic per viure les cançons des de l’emoció, recordant com ella mateixa va aprendre a cantar al cor de la seva infància. També hi haurà un espai per a homenatges, com el que es prepara a Montserrat Caballé

Una de les novetats d’aquesta cinquena edició del concert de Nadal és la col·laboració del personal de Vall Banc que aporten diners d'una cistella i dels treballadors.

Les entrades per assistir al concert es poden adquirir per 15 euros a l’escola, a la seu del cor i a qualsevol de les oficines de Vall Banc.

Informa: A.Pifarré/R.Alberch
Imatge: Sergi Linares
Locució: Anna Ginestà

Comparteix:

Reneix l'Associació de Consumidors i Usuaris, ACU El comerç punxa