ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'hotel Casamanya, els camins de natura, els quarts i els compromisos electorals, a la campanya d'Ordino

www.andorradifusio.ad

Aquest dijous a Ordino s'ha parlat de dinamitzar els pobles de la parròquia i de projectes per aprofitar l'hotel Casamanya.

L'hotel Casamanya ha estat el centre de la proposta d'aquest dijous de MovemOrdino. Plantegen fer un centre de dia a les plantes superiors i un espai cívic multifuncional a la planta baixa com a zona intergeneracional. Sandra Tudó considera que l'edifici ha de ser un referent social i cultural de la parròquia.

El projecte Ribera Amunt que proposta En Comú per Ordino tindrà com a eix vertebrador el camí ral. Servirà per dinamitzar i promoure els béns culturals i de natura dels pobles des d'Ordino fins al Serrat. La candidata d'aquesta llista Eva Choy destaca que ja s'ha completat una primera fase fins a Ansalonga

Terceravia+Independents vol donar més rellevància als quarts. Consideren que econòmicament no han de dependre tant d'Ordino i per això proposen fer un inventari dels béns de cada quart. Seria un primer pas per crear comissions per determinar el millor us per aquests bens i trobar la fórmula perquè el poble se'n beneficiï, ha dit la candidata Andrea Jordan.

Per a Terceravia+I l'objectiu final seria que el patrimoni dels quarts serveixi per aconseguir un cert nivell de descentralització.

Els candidats de X'Ordino va explicar dimecres les línies mestres del seu programa en una reunió al centre de congressos de la parròquia. Segons Enric Dolsa la percepció general de la campanya és bona per la gran acceptació que han pogut copsar entre els ciutadans. Dolsa considera que juntament amb Terceravia són les úniques propostes amb un programa definit.

Un centenar de persones es va donar cita en la reunió de presentació de programa.

Informa: Joan A. Sarmiento
imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.234.143.26