Els hotelers tanquen un juliol amb bones xifres d'ocupació tot i constatar que el Cirque du Soleil perd pistonada

www.andorradifusio.ad

Els hotels fan un balanç positiu de l'ocupació al mes de juliol. Segons la Unió Hotelera s'ha situat en el 65%, tot i que és una valoració provisional. Des d'Autèntics Hotels constaten que l'atractiu del Cirque du Soleil perd pistonada i es nota un descens de turistes atrets per l'espectacle.

En una primera valoració provisional, la Unió Hotelera situa en un 65% l'ocupació a tot el país, sent els establiments de la capital els de més afluència.

La xifra global se situa en els mateixos percentatges que es van registrar en el mateix mes el 2017. Com sempre, una gran part ha estat turisme familiar, a la recerca d'espais naturals i de l'oferta de lleure.

Des d'Autèntics Hotels també apunten un juliol de forta ocupació. L'entitat, però, assegura que han notat un descens important de turistes atrets per l'espectacle del Cirque du Soleil, una davallada que segons afegeix l'entitat es va començar a notar el 2019.

Per tant, demanen una reflexió sobre si cal mantenir el mateix format o intentar trobar alternatives per atreure nous visitants, una vegada constaten que l'esclat d'espectadors dels primers anys progressivament han anat minvant.

Segons les valoracions de Turisme, aquest any l'espectacle de la companyia canadenca ha atret uns 17.000 espectadors menys que el 2019.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

El preu mitjà del metre quadrat dels pisos supera els 3.000 euros Detenen un acusat de furt amb un carnet fals de refugiat