Els hotels freguen el ple amb el pas de la Copa del Món de BTT i la Vuelta

www.andorradifusio.ad

La Vuelta i la BTT han fet que molts hotels freguin el ple en l'últim cap de setmana d'agost, que sol ser dels més fluixos. Durant els dies de la Vuelta, a més, molts hotels acullen treballadors i esportistes de l'esdeveniment, que tenen necessitats específiques. 

El pas de la Vuelta per Andorra, aquest dilluns i dimarts, ha fet que molts dels hotels de la capital del país freguin el 100% d'ocupació. Es mobilitzaran, a part d'esportistes i visitants, més de 3.000 treballadors i un miler de periodistes

El CEO de Daguisa Hotels, Jordi Deban, assegura que "aquest dies estem notant una opupació molt alta, fregant el 100%."

Tot i que no arriba als nivells del Tour de França, molts hotels estan rebent amb els braços oberts aquest esdeveniment, que té un desplegament més gran aquest any.

A més, això canvia la situació perquè és a finals d'agost quan l'ocupació comença a baixar. Com explica Deban, les bones xifres d'ocupació "s'estan allargant fins al 31 d'agost."

Els hotels no només allotgen el públic, sinó també treballadors i esportistes, que tenen necessitats més específiques, i per tant "amb els equips has de tenir una cura especial, tens unes demandes molt específiques", diu el CEO de Daguisa Hotels.

La Vuelta s'ajunta amb la BTT, que ja havia fet que molts establiments pengessin el cartell de complet, i amb això, els hotels acaben un agost d'èxit.  

Informa: Gerard Castillo

Comparteix: