ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

La identificació de l'amiant a Radio Andorra durarà sis setmanes abans de retirar-lo

www.andorradifusio.ad

Encara s'haurà d'esperar com a mínim un mes i mig per licitar els treballs per eliminar tot rastre d'amiant de part de les instal·lacions de Radio Andorra. Mentrestant es rehabiliten les zones lliures d'aquest material tòxic perquè puguin acollir les dependències d'Afers Exteriors.

Radio Andorra afronta els últims treballs per acollir els despatxos del ministeri d'Afers Exteriors. El consell de ministres ha adjudicat l'última fase dels treballs per un import de prop de 2.268.000 euros.

L'empresa escollida, Auxini SA, té un any per construir un ascensor i una escala exterior de la carretera general a l'entrada de l'edifici; l'habilitació de la planta semisoterrada amb vint llocs de treball, deu més a la planta baixa i l'espai de recepció.

Hi ha prevista una sala de reunions a la primera planta i despatxos ministerials. A més, es faran espais polivalents a la segona planta i sobre la terrassa.

Així mateix, s'hauran d'acabar d'identificar i localitzar els materials que tenen amiant. S'han adjudicat els treballs a Ecotècnic per uns 15.600 euros.

Les plantes afectades són la sala d'emissores i la primera planta on hi ha diferents aparells que en contenen. Es preveu que en sis setmanes, informe en mà, es pugui licitar els desamiantatge, una feina que no ha d'interferir en la resta.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix: