Illes Fèroe s'emporta la victòria del Nacional fent valer un gol al minut 30 de la primera part (0-1)

Derrota d'Andorra en el segon partit de la Lliga de les Nacions contra les Illes Fèroe. Els nòrdics, farcits d'homes que juguen a equips d'altres països escandinaus, s'han imposat per la mínima gràcies a una diana que ha arribat a la mitja hora de joc.

No ha pogut ser. Andorra ha caigut 0-1 contra les Illes Fèroe. Els millors moments de l'equip de Koldo Álvarez han estat a l'inici, fins que ha arribat el gol al minut 30 de l'equip nòrdic. Una autèntica gerra d'aigua freda que l'equip andorrà no ha pogut superar tot i el debut de dos jugadors, Víctor Bernat i Lluís Blanco, als minuts finals.

El seleccionador Koldo Álvarez ha destacat la capacitat de l'equip per contenir el rival en pilota aturada "i en accions de centrades" en què la defensa ha estat encertada. "Sí que crec que en qualsevol acció que tu badis ells hi són i l'aprofiten", afegia. Álvarez també ha reiterat que el marge de millora està en les accions amb pilota, buscant la tranquil·litat després d'uns minuts defensant.

El pròxim compromís de la Lliga de les Nacions serà al principi d'octubre, un altre cop al Nacional, contra Malta.