ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Il·lustradors de renom al 23è Saló del Còmic

www.andorradifusio.ad

Del 26 al 28 d'abril, la Massana acollirà la 23a edició del Saló del Còmic, una nova oportunitat per conèixer de prop els dibuixants més destacats del panorama actual. Enguany visitaran el Saló la francesa Sanoe, que farà una col·laboració amb escolars, Miguel Àngel Parra i Jandro González, Josep Homs i Edmond. Com a preambul del Saló, el 24 s'inaugurarà el Museu del Còmic.

De nou el Saló del Còmic combinarà el jove talent amb l'experiència dels il·lustradors més reconeguts.

Entre els autors destacats, noms com ara el veterà Edmond que presentarà una revisió del "Doctor Imposible", Carlos Puerta amb un llibre sobre Juli Verne o Leopoldo Sánchez que mostrarà el darrer treball "Tu mismo".

Pel que fa els joves, el president de l'Arca, Joan Pieras, ha destacat la presència dels il·lustradors Jandro González, Miguel Ángel Parra i Josep Homs, que ja va visitar el saló el 2014 i ara torna amb l'obra "Shi". Segons ha explicat Pieras, "està guionitzada per un dels millors guionistes francesos i basada en històries estranyes que van tenir lloc a l'exposició universal de Londres l'any 1851". Remarca  que "el dibuix és exepcional".

El saló tindrà de nou amb la col·laboració de l'ambaixada de França, que portarà la il·lustradora Sanoe, que farà un treball amb alumnes de secundària, ha destacat l'ambaixadora, Jocelyne Caballero.

El 24 d'abril s'inaugura el Museu del Còmic

Com a preàmbul al saló, que es celebrarà entre el 26 i el 28 d'abril, el 24 obrirà el Museu del Còmic. Tres plantes dedicades a l'exposició i la consulta amb noms i espais reservats per a grans autors com ara Carlos Ezquerra, al qual es dedica una part del museu per exposar tota la seva obra.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.236.108.61