ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Inaugurada la Fira de Santa Llúcia amb una novetat principal, el nou torró de Sant Julià de Lòria

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria ha inaugurat aquest matí la Fira de Santa Llúcia a la plaça de la Germandat amb més de vint parades parades. La gran novetat d’enguany ha estat la presentació d’un torró elaborat únicament amb productes de la parròquia.

Membres del comú de Sant Julià han inaugurat aquest dissabte una de les fires més antigues del país, la Fira de Santa Llúcia. Acompanyats del mossèn Pepe Xisvert han fet l'obertura a les 10 del matí beneint la plaça de la Germandat.

Una edició que compta amb 25 parades i coincideix amb la festivitat de la Puríssima. "Aprofitar aquest pont sempre pot sumar", comenta el cónsol major de la parròquia, Josep Majoral, tot i que reconeix que la major part dels visitants són nacionals. 

Una edició marcada per les mesures sanitàries. Tots els visitants hauran de presentar el certificat de vacunació a l'entrada i hauran de dur la mascareta posada en tot moment. Els paradistes veuen amb bons ulls la iniciativa i esperen acabar la fira amb les butxaques ben plenes.

La novetat d'enguany ha estat la presentació del nou torró de ratassia de Sant Julià elaborat amb productes de la parròquia com figues i mel d'alta muntanya.

Torrons Virginias d'Agramunt ha estat l'empresa escollida per elaborar aquest producte de quilòmetre zero. Majoral espera que aques producte tingui èxit i agradi als compradors. 

Cada cop queda menys per a les festes de Nadal i la intenció principal de l'equip comunal és apropar els productors i firaires als veïns. La fira estarà oberta al públic fins diumenge dia 5 de desembre a les vuit de la tarda

Després de la Fira, el torró es podrà trobar a la caseta de turisme de Sant Julià de Lòria i, en cas que quedin existències suficients, està previst que s'ubiqui també en algun local comercial de la parròquia.

Informa: Anna Mata
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix: