Inaugurada la secció popular de l'Andorra Taste amb la vista posada en una propera edició

www.andorradifusio.ad

La primera edició de l'Andorra Taste està pensada, sobretot, per situar-se al mapa del turisme gastronòmic. La idea és que tingui continuïtat i, per tant, repetir l'any vinent. 

El ministre de turisme, Jordi Torres destaca que son unes jornades que aproximen la gastronomia a la ciutadania "Atansar a tota la ciutadania la gastronomia i que es pugui gaudir. En aquestes jornades hi haurà show cookings, aules per als nens... ha de servir perquè tots ens apropem més a la cuina." Per altra banda, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili considera que son esdeveniments necessaris per a destacar els trets característics i definitoris de la cuina andorrana. "Són els esdeveniments que hem de fer, amb aquestes particularitats nostres, com és la cuina de muntanya. Aprenent dels cuiners de casa i també dels de fora. Esperem que perduri i es consolidi."

Imatges: Fernando Montero
Informa: Redacció

Comparteix:

Degustació de 16 plats nacionals i de muntanya a l'Andorra Taste La depressió i l'abús de substàncies són freqüents al Pirineu