L'incendi en un edifici en construcció al Serrat queda en un ensurt

www.andorradifusio.ad

L'incendi declarat en un edifici en construcció al Serrat, molt a prop de l'hotel Bringué, ha quedat en un ensurt. L'avís s'ha rebut a les 19:35. L’han fet uns veïns en veure flames i fum molt aparatós que sortia del sostre de la construcció, que és de fusta. Els Bombers han pogut atacar el foc molt ràpid i apagar-lo en poca estona. 

Segons indica l’oficial cap de guàrdia del cos, Marc Rogé, l’origen s’hauria produït en una xemeneia, però que encara no es pot parlar de cap error humà. Ara bé, si afegeix que l’empresa constructora ha confirmat que aquesta tarda s’hi han fet treballs amb teles asfàltiques i, per tant, una possibilitat podria ser que hagi quedat calor residual en alguna zona i això hagués ocasionat el foc. La bona notícia és que no s'han de lamentar danys personals. 

Seguint el protocol, els Bombers vigilaran la zona cada dues hores amb una càmera tèrmica per confirmar que no queden punts calents.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre camions dels bombers dels parcs d'Andorra la Vella i la Massana, entre els quals també el del cap de guàrdia, una ambulància, policia i servei de circulació.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Cristina Fidalgo
Loució: Laura Massegú

Comparteix:

Dos mappings de ciència-ficció il·luminen la façana de la Casa de la Vall Andorra i Espanya celebren la Comissió Mixta d’Educació a Sant  Julià de Lòria